RCAP Symposium (18 December, 2017)

Program
08:00-09.30 Bus leave from BITEC to Mahidol University, Salaya Campus
10:00–10.15 Welcome and Greetings
10:15-11:00 Plenary Talk (45 minutes)
11.00-11.15 Coffee Break
11:15-11:45 Keynote Speaker I (30 minutes)
11:45-12:15 Special Show
12:15-13:15 Lunch
13:15-13:45 Keynote Speaker II (30 minutes)
13:45-14:15 Keynote Speaker III (30 minutes)
14:15-14:45 Keynote Speaker IV (30 minutes)
14:45-15:00 Coffee Break
15:00-15:30 Keynote Speaker V (30 minutes)
15:30-16:00 Special Show
17:00-17.30 Closing Ceremonies and Farewell Party
17.30 Bus leave from Mahidol University, Salaya Campus to BITEC

Venue

Prince Mahidol Hall, Mahidol University Salaya Campus

Please Note:
We will provide bus form BITEC to Mahidol University, Salaya Campus. Bus leave from BITECH at 8.30 am.

SPONSORS & PARTNERS

ORGANIZED BY

CO-ORGANIZED BY

SUPPORTED BY

CONTACT US

IF YOU HAVE ANY QUESTIONS PLEASE FEEL FREE TO DROP US A MESSAGE